Brugge
Totaalinrichting van horecakeukens
Wij verzorgen het ontwerp en de totaalinrichting van professionele keukens voor restaurants, brasseries en hotels. Vanuit onze jarenlange ervaring denken wij maximaal met de chef-kok en de zaakvoerder mee.
Vooraleer wij starten met het ontwerp, zitten we meermaals samen voor overleg. Wij willen tot in de kleinste details weten hoe de kok en het keukenteam denken en werken. Elk detail heeft impact op het ontwerp van jouw ideale keuken. Ook voor de realisatie bieden wij een totaalservice.
Het perfecte ontwerp van jouw grootkeuken
Voedselveiligheid, hygiëne, bedrijfszekerheid, energiezuinigheid én een maximale efficiëntie staan voor ons centraal bij de inrichting van elke grootkeuken. Daarbij bekijken we meteen ook welke professionele apparatuur aangewezen is voor een optimale werking van de grootkeuken.
Ons ontwerpteam heeft oog voor elk detail en zorgt voor het ideale ontwerp, rekening houdend met alle aspecten. Wij werken volgende onderdelen van je grootkeuken en bedrijfsrestaurant tot in de kleinste details uit: koeling en diepvries, de voorbereidingsruimte, de koude keuken, de warme keuken, zelfbedieningstogen en de vaatwas.
Alles wordt gedetailleerd uitgewerkt. Datzelfde geldt voor het maatmeubilair in inox. Onze ontwerpen voldoen gegarandeerd aan de HACCP-normen.
Eigen inox-atelier: Inoxplus
Inoxplus staat al jarenlang voor bijzondere keukenprojecten met inox in de hoofdrol. Roestvrije keukenbladen, spatwanden en spoelbakken in inox laten maken die passen tot op de millimeter?
Wij streven naar maximale kwaliteit en daarom ontwerpen, produceren en monteren wij alles zelf.