html.no-js .App { opacity: 1; }
ervoor.jpg

Onze klant uit Wilsele haar mazoutketel haalde na 35 jaar trouwe dienst het vereiste minimum rendement van 90% niet meer. Daarvoor zochten we een oplossing in de vorm van een energiezuinige gascondensatieketel. 

Volgens de norm mogen we geen mazoutketels meer plaatsen indien er reeds aardgas in de straat ligt. Daarom moesten we op zoek gaan naar een andere oplossing. Samen met onze Heatco-raadgever werden de voor- en nadelen van een gascondensatieketel, een warmtepomp, en een hybride systeem afgewogen.

De beslissing viel uiteindelijk op een energiezuinige gascondensatieketel van Viessmann die klaar is voor de toekomst. De nieuwste generatie Viessmann aardgasketels kunnen met verschillende soorten gas werken, en zelfs met een bijmenging van 20% waterstof.

De oude Viessmann mazoutketel had onze klant in 35 jaar nog nooit in de steek gelaten vandaar was de beslissing snel genomen om terug met Viessmann te werken. Bijkomend voordeel is dat deze installatie niet alleen minder energie zal verbruiken, maar ook nog eens een pak minder ruimte in neemt.

voor.jpg
na.jpg