html.no-js .App { opacity: 1; }
dcm-3d-beeld-759x500.jpg

Optimale samenwerking Kitchco en Bouwbedrijf Van Roey

Het nieuwe hoofdkantoor van De Ceuster Meststoffen (DCM) in Grobbendonk is een architecturaal pareltje en een voorbeeld in het gebruik van duurzame technieken en producten. Zonwering, zonnepanelen, slim ontwerp, doorgedreven isolatie en betonkernactivering maken dat het gebouw bijna-energie-neutraal (BEN) is.

DCM, Europees marktleider in organische meststoffen, heeft de keuze voor duurzaamheid ook doorgetrokken bij de zoektocht naar de nieuwe professionele keuken. CEO Tom De Ceuster was danig onder de indruk van de restaurantkeuken van Silo’s in Boortmeerbeek, en kwam via eigenaar Danny De Landtsheer in contact met Kitchco.

Edwig Lavigne, manager van Kitchco: “Doordat Kitchco, samen met bouwbedrijf Van Roey, vanaf het begin bij de bouwplannen betrokken werd, konden we de keuken volledig naar de wens van de bouwheer mee ontwerpen. We kunnen met recht en rede trots zijn op het resultaat! Een kwaliteitsvolle warme en koude Palux-keuken, een Winterhalter-vaatwasser een dampkap van De Kobra. Hier zal heerlijk in gekookt kunnen worden!”

img_0234.jpg
img_0235.jpg
img_0236.jpg
img_0237.jpg
img_0239.jpg
img_0240.jpg
img_0232.jpg