html.no-js .App { opacity: 1; }
_dsc0003.jpg

Bumaco Group verlegt grenzen in duurzame mobiliteit door hun eigen laadpalennetwerk uit te breiden en als eerste in de omgeving een eigen Supercharger™ te gebruiken. Met een vermogen van 220 kW biedt deze Supercharger™ niet alleen een hoger laadvermogen maar verkort het ook de laadtijd aanzienlijk, waardoor voertuigen binnen een uur volledig opgeladen zijn.

Volledig opgeladen in recordtijd:

De installatie van de Supercharger™ markeert een mijlpaal voor Bumaco Group. Het hogere vermogen resulteert in een drastische verkorting van de laadtijd, waardoor werknemers na een kort verblijf op het werk met een volledig opgeladen elektrisch voertuig naar huis kunnen vertrekken.

Bevoorradingszekerheid in tijden van stroomonderbrekingen:

Een uniek aspect van het nieuwe laadpalennetwerk is de capaciteit om te fungeren als een strategische back-up in geval van stroomonderbrekingen of tekorten. Door de direct opgewekte stroom van zonnepanelen op de gebouwen te verdelen, waarborgt Bumaco Group de bevoorradingszekerheid voor al hun entiteiten en gebouwen.

Duurzaamheid als kernwaarde:

Naast het streven naar verminderde CO²-uitstoot, heeft Bumaco Group ambitieuze doelen gesteld om hun energieconsumptie tegen 2030 te reduceren. Het laadpalennetwerk is een tastbare stap richting deze duurzaamheidsdoelstellingen.

Zorgeloos opladen voor werknemers:

Het laadpalennetwerk is niet alleen een technologische investering, maar ook een praktische oplossing voor werknemers. Elk personeelslid kan zich nu zorgeloos opladen op het werk, wat niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheidsmissie van Bumaco Group, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid van het woon-werkverkeer bevordert.

Een voorbeeld voor de sector:

Bumaco Group positioneert zichzelf als een pionier in de overgang naar elektrische voertuigen en benadrukt dat deze verschuiving een ondersteunende infrastructuur vereist. Het laadpalennetwerk is niet alleen een intern project maar ook een voorbeeld voor anderen, illustrerend hoe de implementatie van elektrische mobiliteit hand in hand gaat met de ontwikkeling van geschikte infrastructuur.

Met hun eigen Supercharger™ en duurzame visie versterkt Bumaco Group niet alleen hun eigen mobiliteit maar zet ook een standaard voor een groenere toekomst in de sector.

_dsc0001.jpg
_dsc0003.jpg
_dsc0004.jpg
_dsc0005.jpg