html.no-js .App { opacity: 1; }
gazellen.jpg

Bekroning voor sterke groei

Begin deze week werden door weekblad Trends de "Gazellen" van 2020 benoemd tijdens een prijsuitreiking in Ternat. Met 2 nominaties haalde Bumaco Group opnieuw mooie erkenningen binnen.

 

"19 jaar lang al selecteert de redactie van Trends per provincie 255 Trends Gazellen. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Een bekroning tot Trends Gazellen, op basis van harde groeicijfers, wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

 

Zowel Bumaco als Kitchco haalden, respectievelijk in de categorie 'Grote ondernemingen' en 'Middelgrote ondernemingen' een nominatie binnen voor Trends Gazellen, als snel groeiende onderneming in Vlaams-Brabant.

"Ik zie dit als een bekroning voor het harde werk en de grote inzet van onze collega's van beide bedrijven, een verwezenlijking waar ze terecht trots op mogen zijn," glundert CEO van Bumaco Group Roel Buelens. "Dat Kitchco deze nominatie voor het eerst binnenhaalt, is een duidelijk teken dat we ons meer en meer positioneren als een van de referenties in de wereld van de keukentechniek. Met Bumaco halen we deze nominatie al voor het elfde (!!) jaar op rij... Maar het went nooit hoor," knipoogt Buelens, "het motiveert ons vooral om hard te blijven verderwerken!"