html.no-js .App { opacity: 1; }
Planeet in gras - Bumaco
 • Energiezuinige technische oplossingen

  Als bedrijvengroep die verschillende technische installatiebedrijven overkoepelt, zijn we dagelijks in de weer met innovatieve energiezuinige oplossingen voor onze klanten.

  Duurzaamheid staat steeds centraal bij elke installatie die we adviseren. Op die manier bereiden we onze klanten voor op een duurzame toekomst en helpen we hen om energie te besparen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energiefactuur.

 • Maximale recycling van gebruikte materialen

  Wij beschikken over een eigen containerpark waar onze technici op het einde van de werkdag alle materialen zorgvuldig sorteren. Op die manier voeren we alle afvalstromen gescheiden af, wat maximale recyclage mogelijk maakt. We hebben twee medewerkers in dienst die fulltime gedemonteerde technische installaties ontmantelen om zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen te recupereren. Zo beperken we de resterende fractie grofvuil tot het absoute minimum.

 • Heerlijk en gezond water van de kraan

  In onze kantoren of toonzalen vind je geen grote waterbidons. Ook koelkasten gevuld met flessenwater hebben we niet. Wij drinken gezond en lekker fris water van de kraan. Plat of bruis? Extra fris? Filterinstallaties uit ons eigen gamma zorgen op elke locatie à la minute voor heerlijk en gezond water. Zo beschikken onze technici over herbruikbare waterflessen die ze dagelijks kunnen bijvullen vooraleer ze op de baan gaan.

 • Recuperatie van regenwater

  Regenwater dat op onze daken of verharde oppervlaktes valt, gaat niet zomaar verloren. Al dit water recycleren we voor het doorspoelen van onze toiletten.

 • Hernieuwbare energie uit de zon

  Al onze zes bedrijfsgebouwen zijn uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen voor hernieuwbare energie. In totaal staan onze zonne-installaties garant voor een vermogen van 293 KW. Hiermee dekken we een groot deel van onze eigen elektriciteitsbehoeftes.

 • Vergroenen van wagenpark

  Stap voor stap vergroenen we ons wagenpark. Zo kiezen we voor onze directiewagens al resoluut voor elektrische auto's of hybride. Al onze bedrijfslocaties zijn voorzien van elektrische laadpalen, uiteraard door eigen vakmensen geïnstalleerd.

  Voor onze bestelwagens volgen we de technische evoluties op de voet. In de toekomst voorzien we ook hier een overschakeling op een duurzame energiebron.

Afbeelding van grond - Bumaco